Oshin - Mindset Boss Logo

INNER BUSINESS

Oshin - Mindset Boss

A little bit about me

O Bachelor of Communication (2009)
O Bachelor of Social Work (2013)
O Gezins- systeemcoach & Mindset Boss voor vrouwen (sinds 2013)
O Entrepeneur (sinds 2015)
O Mama van 2 dochters (2018 en 2020)
O Co-auteur (2017 en 2022)
O GGZ Begeleider voor mensen met autisme (sinds 2020)
O Online Contributor Bloom Magazine (sinds 2022)
O
 EMDR Therapeut (2023)
O Affiniteit met trauma, depressie & huiselijk geweld

Oshin van der Hansz (1988), ben van mening dat je brein in staat is om een trauma te verwerken wanneer jij de baas wordt over jouw brein. Iets dat verder gaat dan alleen het oplossen van blokkades of alleen kennis ontvangen over hoe je een regisseur wordt over je eigen leven. Ik leer hoe je dit in je dagelijks leven kan omzetten tot lifestyle. 

 

Als EMDR Therapeut & Mindset Boss Trainer pas ik de Mindset Boss Formule© toe methode die bestaat uit vier stappen om belemmerende patronen inzichtelijk te maken en je eigen systeem up to daten naar een geoliede machine, die genoeg brandstof heeft om jouw droomdoelen wel te realiseren, zowel prive als zakelijk. Het herorganiseerde brein werkt vervolgens samen met jou op basis van jouw eigen persoonlijke waarden die aangestuurd worden vanuit jouw inner business onder leiding van jouw inner Boss, in plaats vanuit de waardes van iemand anders (jouw outer business).

Diverse wetenschappelijk onderzoeken hebben uitgewezen dat onze gevoelens, onze gedachten, de manier van handelen en de manier waarop wij ons presenteren in de wereld niet alleen iets van onszelf is. Deze zaken zijn via de cellen door onze  (voor)ouders doorgegeven. Meer informatie vind je in het boek “In 10 stappen uit de Ratrace” (2022, Oshin van der Hansz – Klijs-Blom). De verschillende theorieën tonen aan dat wanneer er een soortgelijke situatie die jouw (voor)ouders meemaakten, bij jouw ook voorvalt, dezelfde gedachten, overtuigingen, gevoelens en de manier van handelen van de eerdere generatie(s) zullen worden geactiveerd om jou te beschermen, Dit kan er voor zorgen dat je jarenlang onbewust patronen uitvoert en zelfs kan doorgeven aan de volgende generatie(s).

De Mindset Boss Formule is er om deze zaken op te sporen en de zogeheten blokkades op celniveau van jou en eerdere generaties op te lossenEMDR Therapie, systeemcoaching of ACT behoren tot mogelijkheden. Dit alles om de negatieve zaken te vervangen met zaken die met jouw persoonlijk systeem en waarden matchen.  Met de Repaint The Brain Method wordt het mogelijk om de gedachten, gevoelens, manier van zijn en handelen die gekoppeld zijn aan jezelf toe te passen en dus jouw doelen wel te bereiken. Jouw dromen realiseren wordt daardoor een stuk gemakkelijker. Dit allemaal doordat je niet langer weg loopt voor jezelf; jezelf niet langer tegenwerkt; maar ook niet langer beperkt wordt door negatieve gedachten , gevoelens, emoties en uitstelgedrag van je (voor)ouders, maar bewust leert om voor jezelf te kiezen en volledig opnieuw te koppelen met jezelf en te leren dit ten alle tijden te blijven.

DISCLAIMER: Let wel! Commitment aan jezelf en aan het Repaint The Brain Method proces is van belang voor de optimalisatie van jouw mindsetsysteem en het realiseren van jouw doelen en de bijbehorende resultaten.

Oshin van der Hansz

Lees de laatste blogs: