Oshin - Mindset Boss Logo

INNER BUSINESS

MEET YOUR INNER BOSS EVENT

Oshin van der Hansz - Mindset Boss

Its Time For You

MEET YOUR INNER BOSS
Just be honest, als vrouw zetten we onszelf al te snel op de achtergrond wanneer het leven hectisch wordt. Zelfs als we tijd voor onszelf hebben, geven we die vaak weg aan iets of iemand anders.

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

  • Regelmatig last van hoofd-, nek-, rug- en/of buikpijn.
  • Meer uitdagingen tijdens je menstruatie (fysiek en/of mentaal).
  • Sneller geïrriteerd.
  • Regelmatig onrust in je lichaam en/of hoofd.
  • Het gevoel dat je achter je doelen najaagt, maar niet vooruitkomt.
  • Jezelf dwingen tot dingen die niet goed voelen.
  • Een dipje in je creativiteit.
  • Het gevoel dat je innerlijke vlam langzaam dooft.

WEK JOUW INNERLIJKE LEIDER
Het is zeer waarschijnlijk dat jouw innerlijke leider niet genoeg brandstof krijgt. Hoe zou je het vinden om met slechts een paar minuten per dag jouw innerlijke vonk te voeden, zodat je de hele dag door energie hebt? Stel je voor dat je jouw persoonlijke waarden ten volle kunt leven en benutten.

PROGRAMMA
Een veelzijdige programma waar interactieve lezingen zullen worden afgewisseld door praktische workshops & lezingen gekoppeld aan het hoofd, hart & buik, zodat jij de mindset op verschillende lagen kan versterken inclusief een goodiebag en een lunchpakket. Daarnaast is er genoeg tijd om te netweren met gelijksgestemden.

EVENT INFO
EDITIE:
Meet Your Inner Boss Event
DATUM & DATUM: Zaterdag 28 september van 11:00 tot 15:00
LOCATIE: 
Van der Valk Hotel, Princeville in Breda.

EARLY BIRD KAARTJE KOPEN

Klik HIER voor een Ticket, zodat jij jouw ticket nog tegen gereduceerd tarief door de EARLY BIRD korting toe te passen door SPARKLE28 te gebruiken bij het afrekenen waardoor je in totaal  korting krijgt! Let op dit is tijdelijk. De prijs gaat stijgen naar € 179.  Wil je in de tussentijd maandelijks een update krijgen over het event? Volg dan @themindsetbossclub via Instagram. I hope to see you at 28 september in Breda!!!