Oshin - Mindset Boss Logo

INNER BUSINESS

INNER BUSINESS

Inner Business - Mindset Boss Worden - OSHIN

MAAK KENNIS MET JOUW INNER BUSINESS

Wist je dat onrust en de manier van denken, voelen, handelen en de kijk naar de wereld veel vroeger worden gevormd dan je nu waarschijnlijk denkt? Kijkend naar het plaatje, hebben wij allemaal niet alleen in de buik van onze moeder gezeten maar ook in de buik van onze oma. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de gevoelens, emoties en gedachtes, op celniveau worden doorgegeven aan de volgende generaties. Meer hierover kun je lezen in In 10 stappen uit de Ratrace. Mogelijke onrust kan dus ook doorgegeven zijn van een eerdere generatie. Toen had het een functie (alert blijven, bescherming enzovoorts), maar nu is het eerder een belemmering.

De mindset is niet alleen een cruciale schakel in je persoonlijke ontwikkeling, maar ook een krachtig instrument hoe je de wereld om je heen ervaart en je kijk hiernaar beïnvloedt. Heb je dus onbewust onrust doorgegeven gekregen, dan is het lastig om dit stuk zomaar los te laten. Het beïnvloedt hoe je met uitdagingen omgaat, welke kansen je ziet en hoe je je voelt. Een sterke mindset vanuit de rust en focus kan het verschil maken tussen het bereiken van je doelen en het vastlopen in obstakels. Vanuit jouw inner business kun je werken aan je patronen zodat ze voor je gaan werken in plaats van tegen je.

JOUW KOMPAS

Zie jouw Inner Business als het kompas om de regie over jouw (innerlijke) wereld te nemen. OSHIN nodigt je uit om jezelf los te maken van belemmerende gedachten en patronen, om je ware potentieel te gaan leven. Het begint bij jou, bij de keuze om bewust te zijn van je gevoelens, emoties en gedrag, en om deze te sturen richting een positievere, meer vervulde toekomst. Begin vandaag nog aan jouw persoonlijke reis naar een leven waarin jij de regie hebt over je gevoelens, emoties en acties. Samen zullen we bouwen aan de meest waardevolle onderneming van allemaal: de onderneming van jezelf of te wel jouw inner business die wordt regeert vanuit jouw Inner Business.

JOUW INNER Inner business

Hoe fijn zou het zijn om weer rust en focus te hebben in het hoofd? Een sterke inner business begint met het begrijpen en beheersen van je innerlijke delen. We geloven dat dit de sleutel is tot een succesvol leven waar voldoening centraal staat, zowel persoonlijk als zakelijk. Dit alles zit verweven in jouw eigen persoonlijke Inner Business.

Waarom zou je aandacht besteden aan je Inner Business?
Inner Business gaat over het herstellen van de controle over jouw innerlijke wereld & het samenwerken met de interne rollen binnen in jezelf. Het is de erkenning dat je niet alleen wordt bepaald door externe omstandigheden, maar dat je zelf de CEO bent van je gevoelens, emoties en acties. Door deze regie te pakken, kun je je met focus en vanuit rust krachtig navigeren door de uitdagingen in het leven.

Online Events OSHIN
JOUW INNER BUSINESS

STEL JE OPEN

Door je open te stellen voor jouw eigen inner business maak je het gemakkelijker om te helpen deze regie te herontdekken en te omarmen. Op die manier kunnen de inzichten, tools en inspiratie die hier worden aangeboden om je te ondersteunen op deze transformerende reis, vergemakkelijkt. Hierdoor kan het onderstaande op een nog fijnere manier worden behaald:

  • Leer hoe je baas kan worden over je eigen brein, hart, buik en lijf;
  • Ontdek hoe je stress, negatieve emoties & tegenslagen effectief kunt meesteren.
  • Transformeer nare gebeurtenissen in brandstof om je doelen na te streven;
  • Leer om bewustere beslissingen te nemen vanuit je hart.
  • Ontdek de sterke kracht vanuit je buik om zaken te creëren en te realiseren.
  • Leer bewust weer voor je lijf 
  • Bouw een gezonde en positieve mindset voor duurzaam succes van binnenuit.

DE MINDSET BOSS FORMULE

Ga vandaag nog aan de slag om de baas te worden en te blijven van je eigen brein, door de Mindset Boss formule te toe te leren passen. Door dit proces bewust in te gaan kun jij straks jouw Inner Boss en de overige rollen meesteren zodat je korte metten kan maken met oude patronen, negatieve gedachten, terugkerende overtuigingen die je belemmeren in het dagelijks leven en weet jij ten alle tijden je innerlijke delen te managen, waardoor er rust is en blijf binnen het hoofd, hart, buik en hart.

De Mindset Boss Formulen bestaat uit 6 elementen.
ELEMENT 1: Test jouw kern
ELEMENT 2: Check jouw kern
ELEMENT 3: Verdiep jouw kern
ELEMENT 4: Finetune jouw kern
ELEMENT 5: Verrijk jouw kern
ELEMENT 6: Onderhoud jouw kern

Deze losse elementen kunnen worden gebruikt als een mix&match systeem. Er is geen goede of foute volgorde van de 6 Mindset Boss elementen. Dit betekent dus even heel kort gezegd dat er meer dan 46.000 mogelijke volgordes zijn (6x6x6x6x6x6) om de Mindset Boss Formule uit te voeren qua volgorde en samenstelling van en daarbij dus goed rekening kan worden gehouden met jouw huidige situatie, jouw proces en jouw behoeftes om met de Mindset Boss elementen aan de slag te gaan. Vraag vrijblijven advies aan OSHIN zodat jij de Mindset Boss formule op maat kan gaan leren toepassen.

KOM VANDAAG NOG IN ACTIE

Wil jij vrijblijvend meer te weten komen over jouw huidige inner Business? Doe de Mindset Boss Test en ontdekt welk onderdeel wat meer aandacht verdient!

Onderzoek samen met OSHIN vrijblijvend wat er nodig is om jouw Inner Business te optimaliseren door middel van een GRATIS advies gesprek,

Weet jij inmiddels waar jou grote blokkade ligt? Of heb je een probleem dat je graag met EMDR zou willen verhelpen?  Ga met OSHIN aan de slag.

Wil jij graag op je eigen tempo onder leiding van OSHIN werken aan je mindset? Zet jezelf op de wachtlijst voor het online programma van de Mindset Boss Formule of werk 1:1 met OSHIN.

Jouw Inner Boss onderhouden? Word dan member van The Mindset Boss Club HET abonnement voor de mindset dat nu GRATIS is. Met de nieuwste snufjes om je mindset te onder houden. Let op dit wordt betaald voor leden die later instappen.