Oshin - Mindset Boss Logo

INNER BUSINESS

MINDSET BOSS TEST

MINDSET BOSS TEST

De Mindset Boss Test, is speciaal gemaakt om je inzicht te geven welke innerlijke rol op dit moment mogelijk het meeste aandacht verdient. Deze test bestaat uit 15 vragen waarbij je wordt gevraagd om te kiezen uit verschillende antwoordopties, gemarkeerd als A, B, C en D. Zorg ervoor dat je pen en papier bij de hand hebt om je antwoorden op te schrijven terwijl je de vragen beantwoordt.

Na het voltooien van de test, tel je het aantal keren dat je antwoordde met A, B, C en D. Degene met het hoogste aantal is jouw dominante antwoordletter. Onder aan deze pagina ontdek je wat de letter betekenen:

Laten we beginnen met de test en ontdekken welke mindset jouw aandacht vraagt voor verdere groei en ontwikkeling. Veel succes! 

 1. Welk aspect van jezelf heb je het minst ontwikkeld?
  A) Mijn vermogen om doelen te stellen en resultaten te behalen. B) Mijn diepe verbondenheid met anderen en empathie. C) Mijn bewustzijn van innerlijke uitdagingen en schaduwkanten.
  D) Mijn creativiteit en passievolle expressie.

  2. Welke van de volgende kenmerken past het minst bij jou? A) Zelfverzekerdheid en daadkracht. B) Zachtheid en compassie. C) Zelfreflectie en introspectie. D) Spontaniteit en expressiviteit. Wat mis je het meest in je dagelijks leven? A) Duidelijke doelen en richting. B) Diepe verbinding en liefdevolle relaties. C) Zelfbewustzijn en emotionele balans. D) Creatieve uitlaatkleppen en inspiratie. Waarin voel je je het minst vervuld? A) In het bereiken van succes en resultaten. B) In het delen van liefde en verbinding met anderen. C) In het begrijpen en omarmen van jezelf. D) In het uiten van je unieke creativiteit. Welk aspect van jezelf zou je graag meer willen ontwikkelen? A) Mijn leiderschapskwaliteiten en organisatorisch vermogen. B) Mijn vermogen om diep te luisteren en empathie te tonen. C) Mijn vermogen om mijn innerlijke demonen te confronteren en te helen. D) Mijn vermogen om mijn creatieve visie te uiten en te volgen. Waar voel je je het minst comfortabel bij? A) Bij het loslaten van controle en spontaniteit. B) Bij het uiten van kwetsbaarheid en emotionele diepgang. C) Bij het onder ogen zien van innerlijke angsten en onzekerheden. D) Bij het naleven van rigide structuren en regels. Welke rol in je leven voel je het minst aanwezig? A) De rol van de leider en planner. B) De rol van de zorgzame en liefdevolle ondersteuner. C) De rol van de schaduwwerker en innerlijke genezer. D) De rol van de creatieve en gepassioneerde kunstenaar. Welke van de volgende eigenschappen ervaar je het minst in jezelf? A) Daadkracht en vastberadenheid. B) Empathie en medeleven. C) Zelfreflectie en introspectie. D) Creativiteit en inspiratie. Welk deel van jezelf heb je het minst uitgedrukt in de afgelopen tijd? A) Je vermogen om doelen te stellen en te bereiken. B) Je vermogen om liefde te geven en te ontvangen. C) Je vermogen om jezelf te begrijpen en te accepteren. D) Je vermogen om je creatieve visie te uiten en te manifesteren. Welke rol zou je graag meer willen versterken in je leven? A) De rol van de leider en planner. B) De rol van de liefdevolle en ondersteunende verzorger. C) De rol van de schaduwwerker en innerlijke genezer. D) De rol van de creatieve en gepassioneerde kunstenaar.

De mindset die het meest voorkomt in je antwoorden, geeft aan welke aspecten van je denken en benadering van het leven mogelijk extra aandacht verdienen op dit moment.

Deze letter correspondeert met een specifieke innerlijke rol:

 • A: Inner Boss
 • B: Inner Queen
 • C: Inner Shadow
 • D: Inner Femme Fatale • Inner Boss (A): Als je voornamelijk antwoordde met A, heb je mogelijk minder aandacht besteed aan het stellen van doelen en het behalen van resultaten. Het ontwikkelen van deze vaardigheden kan je helpen meer richting en voldoening in je leven te vinden. Door je vermogen om doelen te stellen en actie te ondernemen te versterken, kun je meer focus en effectiviteit ervaren in het nastreven van je ambities en dromen.

 • Inner Queen (B): Als je voornamelijk antwoordde met B, heb je mogelijk minder aandacht besteed aan het cultiveren van diepe verbondenheid met anderen en empathie. Het versterken van deze eigenschappen kan je relaties verdiepen en je gevoel van vervulling vergroten. Door meer tijd en energie te besteden aan het koesteren van liefdevolle relaties en het tonen van empathie, kun je een gevoel van verbondenheid en geluk ervaren dat essentieel is voor je welzijn.

 • Inner Shadow (C): Als je voornamelijk antwoordde met C, heb je mogelijk minder aandacht besteed aan het bewust worden van je innerlijke uitdagingen en schaduwkanten. Het omarmen en helen van deze aspecten van jezelf kan leiden tot diepgaande groei en transformatie. Door meer zelfreflectie en introspectie toe te passen, kun je jezelf beter leren kennen en innerlijke vrede vinden, wat kan leiden tot een gevoel van heelheid en zelfacceptatie.

 • Inner Femme Fatale (D): Als je voornamelijk antwoordde met D, heb je mogelijk minder aandacht besteed aan het uiten van je creativiteit en passievolle expressie. Het versterken van deze aspecten van jezelf kan je leven verrijken en je een gevoel van voldoening geven. Door meer ruimte te maken voor creatieve uitlaatkleppen en inspirerende activiteiten, kun je je innerlijke vuur aanwakkeren en een leven leiden dat vervuld is van betekenis en passie.

Onthoud dat het belangrijk is om naar je eigen intuïtie te luisteren en te bepalen welke aspecten van jezelf op dit moment meer aandacht nodig hebben voor verdere groei en ontwikkeling. Het versterken van deze minder ontwikkelde aspecten kan je helpen een gebalanceerd en vervuld leven te leiden.


Download hier de uitgebreid uitslag van jouw innerlijke rol die meer aandacht nodig heeft.Als je meer wilt ontdekken over deze mindset en hoe je ermee kunt werken, overweeg dan om de masterclass, training, challenge of online cursus van Oshin te volgen!