Oshin - Mindset Boss Logo

INNER BUSINESS

MINDSET BOSS

Een Mindset Boss beheert liefdevol de verbinding tussen haar brein en haar ware kern. Zij is de CEO van haar brein, hart, buik en lijf en de architect van haar eigen leven. Wanneer de interne rollen (jouw Inner Business) niet genoeg aandacht krijgen van jouw als mindset boss (CEO) dan kun je onrust gaan ervaren, waardoor je onnodig energie verliest. Kostbare tijd en energie die je had kunnen gebruiken voor jezelf en de doelen die je graag had willen realiseren. 

Net zoals een CEO ook dient te schakelen indien het minder goed gaat met een of meerdere teamleden, is een Mindset Boss verantwoordelijk voor het welzijn van de innerlijke rollen. Om dit te kunnen managen te houden heeft OSHIN de Mindset Boss Formule ontwikkelt. De Mindset Boss stuurt de vier onderstaande interne rollen aan. 

Mindset Boss - OSHIN
Mindset Boss - Inner Organizer

INNER Boss

De Inner Boss beheert liefdevol de verbinding tussen haar brein en haar ware kern. Temt de innerlijke criticus en stuurt met zelfverzekerdheid de interne rollen aan.

De perfecte Leider
Zie de Inner Boss als de mentale commandant, die verantwoordelijk is voor het stellen van doelen, nemen van acties en het beheersen van elke situatie. 

Deze rol vertegenwoordigt de getransformeerde innerlijke criticus, die naar jou luistert, in plaats van andersom. Deze rol is verbonden met het hoofd en werkt samen met de Inner Shadow, Inner Queen en Inner Femme Fatale.

Inner Spark - Oshin

INNER QUEEN

De Inner Queen regeert binnen de liefdevolle verbinding tussen haar kern en hart. Kiest bewust vanuit haar ware kern. Leeft vanuit haar wijsheid en divine energie.

De krachtige keuzemaker
De Inner Queen is een krachtige verschijning die verantwoordelijk is om de persoonlijke waarden en innerlijke kracht te belichten.

Ze regeert vanuit haar wijsheid en liefde, waardoor zij bewust de regie vanuit haar hart kan waarmaken. Binnen de keuzes die zij maakt neemt zij de connectie met haar innerlijke kind serieus, dat een een bron van empowerment en zelfliefde vormt.

Deze rol is verbonden met het hart en werk samen met de Inner Boss, de Inner Femme Fatale & Inner Shadow.

 

Inner Femme Fatale - Mindset Boss

INNER FEMME FATALE

De Inner Femme Fatale versterkt liefdevol de verbinding vanuit de buik, waar intuïtie en de ware kern samensmelten om creatieve energie te laten stromen.

De sensuele creator
De Inner Femme Fatale is een mysterieuze interne kracht, die speelt met verleiding en zelfvertrouwen. Ze vertegenwoordigt  sensualiteit en kracht, waardoor ze anderen en zichzelf betovert.

Haar aanwezigheid brengt een diep begrip van eigen verlangens en een vastberadenheid om deze na te streven, ongeacht de obstakels op haar pad.

Als een ware godin van zelfexpressie en allure, inspireert ze zichzelf en andere om hun eigen innerlijke kracht te omarmen en hun unieke schoonheid te laten stralen. Deze rol is verbonden met de buik en werkt samen met de Inner Boss, de Inner Queen & Inner Shadow.

Inner Shadow - Oshin

INNER SHADOW

De Inner Shadow bewaakt liefdevol de verbinding tussen het lijf en de schaduwstukken, om de obstakels die weerhouden om vanuit de kern te leven, te overwinnen.

De intense bewaker
De Inner Shadow is kant die je uitdaagt om de persoonlijke schaduwkanten te zien en te omarmen. Haar doel is niet om te veroordelen, maar om te verlichten, en zo psycho-somatische klachten te verlagen. Het roept op tot diepe reflectie en confrontatie met onderdrukte emoties en verlangens. Door haar te erkennen en te integreren, ontgrendelen we de sleutel tot innerlijke genezing en bevrijding van de ketenen van het verleden en worden de donkere stukken omgezet tot licht, waardoor je kijk op de wereld zal worden verrijkt en zij in plaats van je kern afsluit, je kern gaat bewaken. Deze rol is verbonden met het hele lijf en werkt samen met de Inner Boss, Inner Queen en Inner Femme Fatale.

DE MINDSET BOSS FORMULE

Ga vandaag nog aan de slag met jouw inner Business door deze te voeden met de Mindset Boss formule.

Wil jij vrijblijvend meer te weten komen over jouw huidige inner Business? Doe de Mindset Boss Test en ontdekt welk onderdeel wat meer aandacht verdient!

Onderzoek samen met OSHIN vrijblijvend wat er nodig is om jouw Inner Business te optimaliseren door middel van een GRATIS advies gesprek,

Weet jij inmiddels waar jou grote blokkade ligt? Of heb je een probleem dat je graag met EMDR zou willen verhelpen?  Ga met OSHIN aan de slag.

Wil jij graag op je eigen tempo onder leiding van OSHIN werken aan je mindset? Zet jezelf op de wachtlijst voor het online programma van de Mindset Boss Formule of werk 1:1 met OSHIN.

Jouw Inner Boss onderhouden? Word dan member van The Mindset Boss Club HET abonnement voor de mindset dat nu GRATIS is. Met de nieuwste snufjes om je mindset te onder houden. Let op dit wordt betaald voor leden die later instappen.